Illinois Llotaria rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

9 10 33 38 44 47
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1386.4 €
4 50.68 €
3 4.41 €
2 0.88 €

Illinois Llotaria rezultate e enjte, 18 prill 2019

4 19 38 47 49 50
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 11040.1 €
4 48.03 €
3 4.41 €
2 0.88 €

Illinois Llotaria rezultate e hënë, 15 prill 2019

1 6 20 26 45 46
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2894.88 €
4 48.92 €
3 4.41 €
2 0.88 €

Illinois Llotaria rezultate e shtunë, 13 prill 2019

3 16 21 31 38 39
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2841.99 €
4 46.27 €
3 4.41 €
2 0.88 €

Illinois Llotaria rezultate e enjte, 11 prill 2019

11 15 21 41 48 49
Numbers Prize
6 13.9 milion €
5 1657.87 €
4 52 €
3 4.41 €
2 0.88 €

Tërheq janë në e shtunë, e enjte dhe e hënë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Illinois Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 52.

Shanset për të fituar në Illinois Llotaria

Illinois Llotaria ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Illinois Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20358520.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 73763.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1311.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 67.
  • Çmimi më i vogël në Illinois Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.

Faqja zyrtare