Indiana Hoosier Lotto rezultate

U.S. Powerball

108.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 14 nëntor 2018

8 25 29 32 35 46
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 439.04 €
4 17.56 €
3 1.76 €
2 0.88 €

Indiana Hoosier Lotto rezultate e shtunë, 10 nëntor 2018

5 9 24 31 36 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 439.04 €
4 17.56 €
3 1.76 €
2 0.88 €

Indiana Hoosier Lotto rezultate e mërkurë, 07 nëntor 2018

3 11 24 33 37 41
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 439.04 €
4 17.56 €
3 1.76 €
2 0.88 €

Indiana Hoosier Lotto rezultate e shtunë, 03 nëntor 2018

3 11 22 36 41 46
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 439.04 €
4 17.56 €
3 1.76 €
2 0.88 €

Indiana Hoosier Lotto rezultate e mërkurë, 31 tetor 2018

11 18 22 24 26 39
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 439.04 €
4 17.56 €
3 1.76 €
2 0.88 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Indiana Hoosier Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 46.

Shanset për të fituar në Indiana Hoosier Lotto

Indiana Hoosier Lotto ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Indiana Hoosier Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12271512.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 48696.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 950.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 53.
  • Çmimi më i vogël në Indiana Hoosier Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7.

Faqja zyrtare