Louisiana Llotaria rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

5 8 24 27 34 40
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1816.51 €
4 44.95 €
3 2.64 €

Louisiana Llotaria rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

6 11 12 13 26 35
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2379.71 €
4 45.83 €
3 2.64 €

Louisiana Llotaria rezultate e shtunë, 13 prill 2019

7 12 20 21 33 38
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1991.03 €
4 44.95 €
3 2.64 €

Louisiana Llotaria rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

5 14 20 23 29 36
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1800.65 €
4 46.71 €
3 2.64 €

Louisiana Llotaria rezultate e shtunë, 06 prill 2019

3 11 16 26 35 39
Numbers Prize
6 330515.63 €
5 2184.05 €
4 40.54 €
3 2.64 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Louisiana Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40.

Shanset për të fituar në Louisiana Llotaria

Louisiana Llotaria ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Louisiana Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3838380.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18816.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 456.
  • Çmimi më i vogël në Louisiana Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 32.

Faqja zyrtare