Massachusetts Megabucks rezultate

U.S. Powerball

108.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 14 nëntor 2018

8 11 13 18 30 35
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2195.19 €
4 87.81 €
3 1.76 €

Massachusetts Megabucks rezultate e shtunë, 10 nëntor 2018

6 8 16 35 37 40
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2195.19 €
4 87.81 €
3 1.76 €

Massachusetts Megabucks rezultate e mërkurë, 07 nëntor 2018

3 4 9 20 23 39
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2195.19 €
4 87.81 €
3 1.76 €

Massachusetts Megabucks rezultate e shtunë, 03 nëntor 2018

2 5 10 28 35 36
Numbers Prize
6 3.4 milion €
5 2195.19 €
4 87.81 €
3 1.76 €

Massachusetts Megabucks rezultate e mërkurë, 31 tetor 2018

4 5 19 21 44 48
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2195.19 €
4 87.81 €
3 1.76 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Massachusetts Megabucks lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

Shanset për të fituar në Massachusetts Megabucks

Massachusetts Megabucks ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Massachusetts Megabucks është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
  • Çmimi më i vogël në Massachusetts Megabucks është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 56.

Faqja zyrtare