Missouri Llotaria rezultate

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 16 janar 2019

7 26 29 30 33 37
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 437.16 €
4 28.62 €
3 0.87 €

Missouri Llotaria rezultate e shtunë, 12 janar 2019

1 3 6 21 24 39
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 450.17 €
4 23.42 €
3 0.87 €

Missouri Llotaria rezultate e mërkurë, 09 janar 2019

10 15 21 31 33 44
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1062.55 €
4 25.15 €
3 0.87 €

Missouri Llotaria rezultate e shtunë, 05 janar 2019

10 15 20 26 29 34
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 957.59 €
4 23.42 €
3 0.87 €

Missouri Llotaria rezultate e mërkurë, 02 janar 2019

4 13 22 26 30 42
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 609.77 €
4 24.29 €
3 0.87 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Missouri Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 44.

Shanset për të fituar në Missouri Llotaria

Missouri Llotaria ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Missouri Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7059052.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30961.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 669.
  • Çmimi më i vogël në Missouri Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 42.

Faqja zyrtare