New Jersey Cash 5 rezultate

U.S. Powerball

108.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 15 nëntor 2018

25 27 30 34 43
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 711.24 €
3 16.68 €

New Jersey Cash 5 rezultate e mërkurë, 14 nëntor 2018

7 11 21 30 35
Numbers Prize
5 57197.81 €
4 272.2 €
3 9.66 €

New Jersey Cash 5 rezultate e martë, 13 nëntor 2018

5 7 11 15 20
Numbers Prize
5 28886.03 €
4 167.71 €
3 7.02 €

New Jersey Cash 5 rezultate e hënë, 12 nëntor 2018

6 18 21 28 36
Numbers Prize
5 499550.92 €
4 434.65 €
3 13.17 €

New Jersey Cash 5 rezultate e diel, 11 nëntor 2018

6 15 18 34 42
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 490.84 €
3 14.05 €

Tërheq janë në e enjte, e mërkurë, e martë, e hënë dhe e diel

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në New Jersey Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 43.

Shanset për të fituar në New Jersey Cash 5

New Jersey Cash 5 ka 3 nivelet çmimin.

  • Jackpot në New Jersey Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 962598.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5066.
  • Çmimi më i vogël në New Jersey Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 137.

Faqja zyrtare