New Jersey Pick 6 XTRA rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 18 prill 2019

12 14 20 31 44 48
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 6522.18 €
4 243.26 €
3 10.58 €
2 1.76 €

New Jersey Pick 6 XTRA rezultate e hënë, 15 prill 2019

11 14 21 37 41 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 6345.9 €
4 109.29 €
3 5.29 €
2 1.76 €

New Jersey Pick 6 XTRA rezultate e enjte, 11 prill 2019

8 10 22 31 43 48
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 10473.38 €
4 169.22 €
3 7.93 €
2 1.76 €

New Jersey Pick 6 XTRA rezultate e hënë, 08 prill 2019

24 25 33 40 42 47
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 22210.65 €
4 343.74 €
3 13.22 €
2 1.76 €

New Jersey Pick 6 XTRA rezultate e enjte, 04 prill 2019

6 14 28 35 44 48
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 6072.67 €
4 130.44 €
3 5.29 €
2 1.76 €

Tërheq janë në e enjte dhe e hënë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në New Jersey Pick 6 XTRA lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

Shanset për të fituar në New Jersey Pick 6 XTRA

New Jersey Pick 6 XTRA ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në New Jersey Pick 6 XTRA është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.
  • Çmimi më i vogël në New Jersey Pick 6 XTRA është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.

Faqja zyrtare