New York Cash4Life rezultate

6.1 milion €

Jackpot Next

Luaj New York Cash4Life Online

U.S. Powerball

108.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 15 nëntor 2018

15 24 36 37 41 2
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 2195.19 €
4 439.04 €
3 + 1 87.81 €
3 21.95 €
2 + 1 8.78 €
2 3.51 €
1 + 1 1.76 €

New York Cash4Life rezultate e hënë, 12 nëntor 2018

4 15 44 51 52 2
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 2195.19 €
4 439.04 €
3 + 1 87.81 €
3 21.95 €
2 + 1 8.78 €
2 3.51 €
1 + 1 1.76 €

New York Cash4Life rezultate e enjte, 08 nëntor 2018

31 35 42 44 52 4
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 2195.19 €
4 439.04 €
3 + 1 87.81 €
3 21.95 €
2 + 1 8.78 €
2 3.51 €
1 + 1 1.76 €

New York Cash4Life rezultate e hënë, 05 nëntor 2018

19 39 40 47 60 4
Numbers Prize
5 + 1 6.1 milion €
5 Nuk ka fitues
4 + 1 2195.19 €
4 439.04 €
3 + 1 87.81 €
3 21.95 €
2 + 1 8.78 €
2 3.51 €
1 + 1 1.76 €

New York Cash4Life rezultate e enjte, 01 nëntor 2018

3 11 32 51 56 2
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 2195.19 €
4 439.04 €
3 + 1 87.81 €
3 21.95 €
2 + 1 8.78 €
2 3.51 €
1 + 1 1.76 €

Tërheq janë në e enjte dhe e hënë

Biletat mund të blihen në SHBA dhe Online.

Në New York Cash4Life lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 60.

Shanset për të fituar në New York Cash4Life

New York Cash4Life ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në New York Cash4Life është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 21846048.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7282016.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 79440.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 26480.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1471.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 490.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 83.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 28.
  • Çmimi më i vogël në New York Cash4Life është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 13.

Faqja zyrtare