New York Llotaria rezultate

4.6 milion €

Jackpot Next

Luaj New York Llotaria Online

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 16 janar 2019

2 10 40 43 48 52 37
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 2680.22 €
4 28.62 €
3 0.87 €

New York Llotaria rezultate e shtunë, 12 janar 2019

5 21 30 48 56 57 13
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 120098.99 €
5 1710.48 €
4 26.89 €
3 0.87 €

New York Llotaria rezultate e mërkurë, 09 janar 2019

17 21 31 33 46 53 13
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1335.77 €
4 25.15 €
3 0.87 €

New York Llotaria rezultate e shtunë, 05 janar 2019

28 33 38 45 54 57 59
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1210.87 €
4 26.89 €
3 0.87 €

New York Llotaria rezultate e mërkurë, 02 janar 2019

22 23 34 36 49 55 4
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 2236.99 €
4 25.15 €
3 0.87 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në SHBA dhe Online.

Në New York Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 59dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në New York Llotaria

New York Llotaria ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në New York Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45057474.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 7509579.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 141690.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2180.
  • Çmimi më i vogël në New York Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 96.

Faqja zyrtare