New York Take 5 results

52043.1 €

Jackpot Next

Luaj New York Take 5 Online

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 15 shkurt 2019

14 23 26 27 30
Numbers Prize
5 62869.8 €
4 424.58 €
3 19.08 €
2 0.87 €

New York Take 5 results e enjte, 14 shkurt 2019

15 19 31 33 36
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 775.01 €
3 20.38 €
2 0.87 €

New York Take 5 results e mërkurë, 13 shkurt 2019

20 25 26 34 39
Numbers Prize
5 54094.9 €
4 537.35 €
3 22.55 €
2 0.87 €

New York Take 5 results e martë, 12 shkurt 2019

8 12 18 33 34
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 708.22 €
3 19.08 €
2 0.87 €

New York Take 5 results e hënë, 11 shkurt 2019

9 13 17 28 30
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 521.3 €
3 16.91 €
2 0.87 €

Tërheq janë në e premte, e enjte, e mërkurë, e martë dhe e hënë

Biletat mund të blihen në SHBA dhe Online.

Në New York Take 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

Shanset për të fituar në New York Take 5

New York Take 5 ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në New York Take 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 575757.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3387.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103.
  • Çmimi më i vogël në New York Take 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.