U.S. Mega Millions rezultate

50.2 milion €

Jackpot Next

Luaj U.S. Mega Millions Online

U.S. Powerball

550.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 22 mars 2019

7 36 58 60 62 10
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 881375 €
4 + 1 8813.75 €
4 440.69 €
3 + 1 176.28 €
3 8.81 €
2 + 1 8.81 €
1 + 1 3.53 €
0 + 1 1.76 €

U.S. Mega Millions rezultate e martë, 19 mars 2019

10 42 53 67 68 15
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 881375 €
4 + 1 8813.75 €
4 440.69 €
3 + 1 176.28 €
3 8.81 €
2 + 1 8.81 €
1 + 1 3.53 €
0 + 1 1.76 €

U.S. Mega Millions rezultate e premte, 15 mars 2019

3 29 56 62 64 4
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 8813.75 €
4 440.69 €
3 + 1 176.28 €
3 8.81 €
2 + 1 8.81 €
1 + 1 3.53 €
0 + 1 1.76 €

U.S. Mega Millions rezultate e martë, 12 mars 2019

10 12 16 49 57 18
Numbers Prize
5 + 1 44.1 milion €
5 Nuk ka fitues
4 + 1 8813.75 €
4 440.69 €
3 + 1 176.28 €
3 8.81 €
2 + 1 8.81 €
1 + 1 3.53 €
0 + 1 1.76 €

U.S. Mega Millions rezultate e premte, 08 mars 2019

4 9 42 62 68 7
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 8813.75 €
4 440.69 €
3 + 1 176.28 €
3 8.81 €
2 + 1 8.81 €
1 + 1 3.53 €
0 + 1 1.76 €

Tërheq janë në e premte dhe e martë

Biletat mund të blihen në SHBA dhe Online.

Në U.S. Mega Millions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 70.

Shanset për të fituar në U.S. Mega Millions

U.S. Mega Millions ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në U.S. Mega Millions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 302575350.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12607306.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 931001.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 38792.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 14547.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 606.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 693.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 89.
  • Çmimi më i vogël në U.S. Mega Millions është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 37.

Faqja zyrtare

U.S. Mega Millions jackpots më të mëdha

US$ 1.537 miliardë

(1.355 miliardë €) 23 tetor 2018

US$ 656 milion

(578.2 milion €) 30 mars 2012

"Three Amigos.". Maryland,SHBA

Merle and Patricia Butler. Illinois,SHBA

fituesi Anonymous. Kansas,SHBA

US$ 648 milion

(571.1 milion €) 17 dhjetor 2013