U.S. Powerball rezultate

202 milion €

Jackpot Next

Luaj U.S. Powerball Online

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 08 dhjetor 2018

14 32 34 46 61 10
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 878075 €
4 + 1 43903.75 €
4 87.81 €
3 + 1 87.81 €
3 6.15 €
2 + 1 6.15 €
1 + 1 3.51 €
0 + 1 3.51 €

U.S. Powerball rezultate e mërkurë, 05 dhjetor 2018

9 11 36 37 38 11
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 43903.75 €
4 87.81 €
3 + 1 87.81 €
3 6.15 €
2 + 1 6.15 €
1 + 1 3.51 €
0 + 1 3.51 €

U.S. Powerball rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

10 11 47 55 58 26
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 43903.75 €
4 87.81 €
3 + 1 87.81 €
3 6.15 €
2 + 1 6.15 €
1 + 1 3.51 €
0 + 1 3.51 €

U.S. Powerball rezultate e mërkurë, 28 nëntor 2018

4 19 59 68 69 21
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 878075 €
4 + 1 43903.75 €
4 87.81 €
3 + 1 87.81 €
3 6.15 €
2 + 1 6.15 €
1 + 1 3.51 €
0 + 1 3.51 €

U.S. Powerball rezultate e shtunë, 24 nëntor 2018

11 33 51 56 58 18
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 43903.75 €
4 87.81 €
3 + 1 87.81 €
3 6.15 €
2 + 1 6.15 €
1 + 1 3.51 €
0 + 1 3.51 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në SHBA dhe Online.

Në U.S. Powerball lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 69.

Shanset për të fituar në U.S. Powerball

U.S. Powerball ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në U.S. Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 292201338.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11688053.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 913129.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36525.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 14494.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 579.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 701.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 92.
  • Çmimi më i vogël në U.S. Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 38.

Faqja zyrtare

U.S. Powerball jackpots më të mëdha

US$ 1.586 miliardë

(1.393 miliardë €) 13 janar 2016

Mae and Marvin Acosta. Chino Hills,California,SHBA

John and Lisa Robinson . Munford,Tennessee,SHBA

Maureen Smith. Melbourne Beach,Florida,SHBA

US$ 758 milion

(665.6 milion €) 23 gusht 2017

Mavis Wanczyck. Watertown,Massachusetts,SHBA

US$ 590 milion

(518.1 milion €) 18 maj 2013

Gloria Mackenzie. Florida,SHBA

US$ 587 milion

(515.4 milion €) 28 nëntor 2012

Matthew Good. Fountain Hills,Arizona,SHBA

Cindy and Mark Hill . Missouri,SHBA

US$ 564 milion

(495.2 milion €) 11 shkurt 2015

fituesi Anonymous. Puerto Rico,SHBA

fituesi Anonymous. Texas,SHBA

Marie Holmes. North Carolina,SHBA

US$ 559 milion

(490.8 milion €) 06 janar 2018