Washington Llotaria rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

1 18 28 32 37 43
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 881.38 €
4 26.44 €
3 2.64 €

Washington Llotaria rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

10 15 30 31 41 43
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 881.38 €
4 26.44 €
3 2.64 €

Washington Llotaria rezultate e hënë, 15 prill 2019

9 13 15 27 33 39
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 881.38 €
4 26.44 €
3 2.64 €

Washington Llotaria rezultate e shtunë, 13 prill 2019

12 13 16 19 23 44
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 881.38 €
4 26.44 €
3 2.64 €

Washington Llotaria rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

10 22 23 29 33 46
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 881.38 €
4 26.44 €
3 2.64 €

Tërheq janë në e shtunë, e mërkurë dhe e hënë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Washington Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

Shanset për të fituar në Washington Llotaria

Washington Llotaria ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Washington Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
  • Çmimi më i vogël në Washington Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.

Faqja zyrtare