Wisconsin Megabucks rezultate

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 08 dhjetor 2018

5 7 10 16 24 26
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 439.04 €
4 26.34 €
3 1.76 €

Wisconsin Megabucks rezultate e mërkurë, 05 dhjetor 2018

14 23 27 38 39 47
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 439.04 €
4 26.34 €
3 1.76 €

Wisconsin Megabucks rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

21 26 28 29 36 39
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 439.04 €
4 26.34 €
3 1.76 €

Wisconsin Megabucks rezultate e mërkurë, 28 nëntor 2018

9 16 18 20 23 34
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 439.04 €
4 26.34 €
3 1.76 €

Wisconsin Megabucks rezultate e shtunë, 24 nëntor 2018

4 12 19 31 41 48
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 439.04 €
4 26.34 €
3 1.76 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Wisconsin Megabucks lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

Shanset për të fituar në Wisconsin Megabucks

Wisconsin Megabucks ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Wisconsin Megabucks është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6991908.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 27101.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 517.
  • Çmimi më i vogël në Wisconsin Megabucks është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 29.

Faqja zyrtare