Britani e Madhe 49s rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 4 shkurt 2023.

Lunchtime

 • 01
 • 19
 • 34
 • 37
 • 42
 • 46
 • 16

Britani e Madhe 49s rezultate e premte, 3 shkurt 2023.

Lunchtime

 • 13
 • 20
 • 22
 • 25
 • 31
 • 48
 • 09

Britani e Madhe 49s rezultate e enjte, 2 shkurt 2023.

Teatime

 • 04
 • 23
 • 28
 • 31
 • 40
 • 45
 • 13

e enjte, 2 shkurt 2023.

Lunchtime

 • 02
 • 03
 • 04
 • 18
 • 36
 • 47
 • 07

e mërkurë, 1 shkurt 2023.

Teatime

 • 02
 • 04
 • 10
 • 27
 • 30
 • 44
 • 24

e mërkurë, 1 shkurt 2023.

Lunchtime

 • 01
 • 11
 • 18
 • 23
 • 36
 • 42
 • 47

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Britani e madhe. Tërheq janë në e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Shanset për të fituar në Britani e Madhe 49s

Në Britani e Madhe 49s lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Britani e Madhe 49s është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1906884.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 211876.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18424.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1176.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 49.