Britani e madhe Lotto HotPicks rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 12
 • 34
 • 37
 • 41
 • 55
 • 58

Britani e madhe Lotto HotPicks rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 9
 • 18
 • 34
 • 37
 • 42
 • 52

Britani e madhe Lotto HotPicks rezultate e shtunë, 16 shtator 2023.

 • 7
 • 17
 • 22
 • 24
 • 31
 • 59

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Britani e madhe. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Britani e madhe Lotto HotPicks lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 58.

Britani e madhe Lotto HotPicks është organizuar nga Camelot UK. Faqja zyrtare: www.national-lottery.co.uk