Britani e Madhe Set For Life rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

473

 • 6
 • 12
 • 13
 • 15
 • 41
 • 9

Britani e Madhe Set For Life rezultate e enjte, 21 shtator 2023.

472

 • 7
 • 17
 • 23
 • 24
 • 40
 • 1

Britani e Madhe Set For Life rezultate e hënë, 18 shtator 2023.

471

 • 1
 • 3
 • 11
 • 28
 • 43
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Britani e madhe. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Britani e Madhe Set For Life është organizuar nga Camelot UK. Faqja zyrtare: www.national-lottery.co.uk

Shanset për të fituar në Britani e Madhe Set For Life

Në Britani e Madhe Set For Life lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 40 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Britani e Madhe Set For Life është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.