Britani e Madhe The Health Lottery rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 02
 • 17
 • 25
 • 44
 • 45
 • 16

Britani e Madhe The Health Lottery rezultate e premte, 22 shtator 2023.

 • 02
 • 16
 • 31
 • 36
 • 47
 • 20

Britani e Madhe The Health Lottery rezultate e enjte, 21 shtator 2023.

 • 07
 • 26
 • 31
 • 42
 • 47
 • 27

e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 06
 • 10
 • 23
 • 29
 • 32
 • 27

e martë, 19 shtator 2023.

 • 07
 • 27
 • 29
 • 49
 • 50
 • 33

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Britani e madhe. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Health Lottery është organizuar nga Health Lottery Ltd. Faqja zyrtare: www.healthlottery.co.uk

Shanset për të fituar në Health Lottery

Në Britani e Madhe The Health Lottery lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Health Lottery është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.