U.K. EuroMillions rezultate

Luaj U.K. EuroMillions Online

rezultatet më të fundit e martë, 5 janar 2021.

2021/1387

 • 12
 • 34
 • 37
 • 38
 • 42
 • 1
 • 3
numrat çmim
5 + 2 *
5 + 1 54652 €
5 *
4 + 2 4188 €
4 + 1 66 €
4 22 €
3 + 2 29 €
3 + 1 5 €
3 4 €
2 + 2 7 €
2 + 1 3 €
2 2 €
1 + 2 3 €

U.K. EuroMillions rezultate e premte, 1 janar 2021.

2021/1386

 • 16
 • 28
 • 32
 • 44
 • 48
 • 1
 • 9
numrat çmim
5 + 2 26.5 milion €
5 + 1 48177 €
5 9008 €
4 + 2 597 €
4 + 1 51 €
4 16 €
3 + 2 29 €
3 + 1 5 €
3 4 €
2 + 2 7 €
2 + 1 3 €
2 2 €
1 + 2 3 €

U.K. EuroMillions rezultate e martë, 29 dhjetor 2020.

2020/1385

 • 7
 • 32
 • 39
 • 40
 • 45
 • 3
 • 8
numrat çmim
5 + 2 *
5 + 1 *
5 13542 €
4 + 2 603 €
4 + 1 62 €
4 23 €
3 + 2 25 €
3 + 1 5 €
3 4 €
2 + 2 5 €
2 + 1 2 €
2 2 €
1 + 2 2 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Britani e madhe. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

U.K. EuroMillions është organizuar nga Camelot UK. Faqja zyrtare: www.national-lottery.co.uk

Shanset për të fituar në U.K. EuroMillions

Në U.K. EuroMillions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50 dhe 2 numra shtesë.

 • Jackpot në U.K. EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 139838160
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 6991908
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3107515
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 621503
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 31076
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13812
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 14126
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 707
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 314
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 986
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 50
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 22
 • 13. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 188