U.K. Llotaria rezultate

Luaj U.K. Llotaria Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 1 gusht 2020.

2020/2568

 • 4
 • 10
 • 13
 • 24
 • 53
 • 56
 • 22
numrat çmim
6 *
5 + 1 721523 €
5 1263 €
4 101 €
3 22 €
2 1 €

U.K. Llotaria rezultate e mërkurë, 29 korrik 2020.

2020/2567

 • 1
 • 24
 • 39
 • 46
 • 49
 • 52
 • 51
numrat çmim
6 3.7 milion €
5 + 1 721523 €
5 1263 €
4 101 €
3 22 €
2 1 €

U.K. Llotaria rezultate e shtunë, 25 korrik 2020.

2020/2566

 • 10
 • 13
 • 14
 • 18
 • 33
 • 34
 • 15
numrat çmim
6 *
5 + 1 721523 €
5 1263 €
4 101 €
3 22 €
2 1 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Britani e madhe. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

U.K. Llotaria është organizuar nga Camelot UK. Faqja zyrtare: www.national-lottery.co.uk

Shanset për të fituar në U.K. Llotaria

Në U.K. Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 59 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në U.K. Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45057474
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 7509579
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 144415
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2180
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 97
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10