U.K. Lotto HotPicks rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 6 janar 2021.

2021/2613

 • 2
 • 8
 • 36
 • 51
 • 52
 • 54
numrat çmim
5 *

U.K. Lotto HotPicks rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/2612

 • 6
 • 8
 • 9
 • 36
 • 39
 • 57
numrat çmim
5 *

U.K. Lotto HotPicks rezultate e mërkurë, 30 dhjetor 2020.

2020/2611

 • 11
 • 17
 • 21
 • 24
 • 37
 • 49
numrat çmim
5 *

e shtunë, 26 dhjetor 2020.

2020/2610

 • 26
 • 43
 • 44
 • 46
 • 52
 • 55
numrat çmim
5 *

e mërkurë, 23 dhjetor 2020.

#2020/2609

 • 20
 • 42
 • 48
 • 51
 • 52
 • 54
numrat çmim
5 *

e shtunë, 19 dhjetor 2020.

#2020/2608

 • 4
 • 10
 • 14
 • 21
 • 27
 • 28
numrat çmim
5 *

e mërkurë, 16 dhjetor 2020.

#2020/2607

 • 2
 • 28
 • 30
 • 36
 • 38
 • 43
numrat çmim
5 *

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Britani e madhe. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

U.K. Lotto HotPicks është organizuar nga Camelot UK. Faqja zyrtare: www.national-lottery.co.uk

Shanset për të fituar në U.K. Lotto HotPicks

Në U.K. Lotto HotPicks lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 59.

 • Jackpot në U.K. Lotto HotPicks është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 317814