Arizona The Pick rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 6 janar 2021.

2021/2

 • 8
 • 11
 • 23
 • 28
 • 40
 • 42
numrat çmim
6 *
5 1634 €
4 41 €
3 2 €

Arizona The Pick rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/1

 • 7
 • 9
 • 19
 • 32
 • 34
 • 38
numrat çmim
6 *
5 1634 €
4 41 €
3 2 €

Arizona The Pick rezultate e mërkurë, 30 dhjetor 2020.

2020/105

 • 1
 • 8
 • 9
 • 16
 • 20
 • 30
numrat çmim
6 *
5 1634 €
4 41 €
3 2 €

e shtunë, 26 dhjetor 2020.

2020/104

 • 3
 • 5
 • 11
 • 21
 • 38
 • 44
numrat çmim
6 *
5 1634 €
4 41 €
3 2 €

e mërkurë, 23 dhjetor 2020.

#2020/103

 • 2
 • 5
 • 13
 • 15
 • 27
 • 41
numrat çmim
6 1.6 milion €
5 1634 €
4 41 €
3 2 €

e shtunë, 19 dhjetor 2020.

#2020/102

 • 10
 • 27
 • 29
 • 32
 • 34
 • 41
numrat çmim
6 *
5 1634 €
4 41 €
3 2 €

e mërkurë, 16 dhjetor 2020.

#2020/101

 • 12
 • 17
 • 20
 • 26
 • 30
 • 34
numrat çmim
6 *
5 1634 €
4 41 €
3 2 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Arizona The Pick është organizuar nga Arizona Lottery. Faqja zyrtare: www.arizonalottery.com

Shanset për të fituar në Arizona The Pick

Në Arizona The Pick lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 44.

 • Jackpot në Arizona The Pick është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7059052
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30961
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 669
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 42