Arkansas Midday Cash 3 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 tetor 2019.

5 1 5

Arkansas Midday Cash 3 rezultate e premte, 18 tetor 2019.

4 0 1

Arkansas Midday Cash 3 rezultate e enjte, 17 tetor 2019.

2 9 8

e mërkurë, 16 tetor 2019.

4 6 8

e martë, 15 tetor 2019.

3 7 5

e hënë, 14 tetor 2019.

9 9 4

e shtunë, 12 tetor 2019.

4 8 9

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e shtunë, e premte, e enjte, e mërkurë, e martë dhe e hënë.

Në Arkansas Midday Cash 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Arkansas Midday Cash 3 është organizuar nga Arkansas Scholarship Lottery www.myarkansaslottery.com