Arkansas Midday Cash 4 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 tetor 2019.

6 7 3 8

Arkansas Midday Cash 4 rezultate e premte, 18 tetor 2019.

4 8 5 6

Arkansas Midday Cash 4 rezultate e enjte, 17 tetor 2019.

3 9 5 3

e mërkurë, 16 tetor 2019.

7 5 7 2

e martë, 15 tetor 2019.

5 0 8 2

e hënë, 14 tetor 2019.

2 2 1 2

e shtunë, 12 tetor 2019.

6 9 7 7

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e shtunë, e premte, e enjte, e mërkurë, e martë dhe e hënë.

Në Arkansas Midday Cash 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Arkansas Midday Cash 4 është organizuar nga Arkansas Scholarship Lottery www.myarkansaslottery.com