Arkansas Natural State Jackpot rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 4
 • 9
 • 14
 • 28
 • 38

Arkansas Natural State Jackpot rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 4
 • 7
 • 27
 • 32
 • 33

Arkansas Natural State Jackpot rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 3
 • 6
 • 18
 • 20
 • 29

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 24
 • 25
 • 27
 • 33
 • 39

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 7
 • 8
 • 29
 • 32
 • 34

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 2
 • 6
 • 13
 • 20
 • 30

e shtunë, 2 dhjetor 2023.

 • 6
 • 8
 • 11
 • 13
 • 35

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Arkansas Natural State Jackpot është organizuar nga Arkansas Scholarship Lottery . Faqja zyrtare: www.myarkansaslottery.com

Shanset për të fituar në Arkansas Natural State Jackpot

Në Arkansas Natural State Jackpot lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

 • Jackpot në Arkansas Natural State Jackpot është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 575757.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3387.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.