California Fantasy 5 rezultate

Luaj Fantasy 5 Online

rezultatet më të fundit e diel, 27 nëntor 2022.

 • 4
 • 5
 • 18
 • 19
 • 23

California Fantasy 5 rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 18
 • 25
 • 29
 • 33
 • 35

California Fantasy 5 rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

 • 8
 • 24
 • 26
 • 37
 • 39

e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 14
 • 21
 • 25
 • 29
 • 35

e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 18
 • 20
 • 29
 • 31
 • 32

e martë, 22 nëntor 2022.

 • 8
 • 10
 • 24
 • 38
 • 39

e hënë, 21 nëntor 2022.

 • 10
 • 15
 • 18
 • 26
 • 28

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 62622 €.

Fantasy 5 është organizuar nga California Lottery . Faqja zyrtare: www.calottery.com

Shanset për të fituar në Fantasy 5

Në California Fantasy 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

 • Jackpot në Fantasy 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 575757.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3387.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.