California Midday 3 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 20 tetor 2019.

0 5 9

California Midday 3 rezultate e shtunë, 19 tetor 2019.

1 5 2

California Midday 3 rezultate e premte, 18 tetor 2019.

8 9 7

e mërkurë, 16 tetor 2019.

7 9 0

e martë, 15 tetor 2019.

0 4 5

e hënë, 14 tetor 2019.

5 8 5

e diel, 13 tetor 2019.

3 9 8

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e diel, e shtunë, e premte, e mërkurë, e martë, e hënë dhe e enjte.

Në California Midday 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

California Midday 3 është organizuar nga California Lottery www.calottery.com