Cash4Life rezultate

7.1 milion €

Jackpot Next

Luaj Cash4Life Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 5 tetor 2022.

2022/278

 • 15
 • 38
 • 44
 • 54
 • 55
 • 3
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 2523 €
4 505 €
3 + 1 101 €
3 25 €
2 + 1 10 €
2 4 €
1 + 1 2 €

Cash4Life rezultate e martë, 4 tetor 2022.

2022/277

 • 9
 • 15
 • 32
 • 40
 • 42
 • 1
numrat çmim
5 + 1 *
5 1 milion €
4 + 1 2523 €
4 505 €
3 + 1 101 €
3 25 €
2 + 1 10 €
2 4 €
1 + 1 2 €

Cash4Life rezultate e hënë, 3 tetor 2022.

2022/276

 • 12
 • 25
 • 30
 • 42
 • 52
 • 2
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 2523 €
4 505 €
3 + 1 101 €
3 25 €
2 + 1 10 €
2 4 €
1 + 1 2 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Shanset për të fituar në Cash4Life

Në Cash4Life lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 60 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Cash4Life është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7282016.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 21846048.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 26480.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 79440.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 490.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1471.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 28.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 83.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 13.