Colorado Llotaria rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

Main numbers

 • 7
 • 9
 • 22
 • 26
 • 28
 • 36

Plus Numbers

 • 6
 • 10
 • 18
 • 19
 • 25
 • 35

Colorado Llotaria rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

Main numbers

 • 1
 • 10
 • 12
 • 22
 • 26
 • 36

Plus Numbers

 • 6
 • 11
 • 18
 • 23
 • 27
 • 29

Colorado Llotaria rezultate e hënë, 4 dhjetor 2023.

Main numbers

 • 4
 • 15
 • 16
 • 17
 • 26
 • 31

Plus Numbers

 • 3
 • 19
 • 20
 • 23
 • 25
 • 38

e shtunë, 2 dhjetor 2023.

Main numbers

 • 4
 • 16
 • 17
 • 25
 • 26
 • 28

Plus Numbers

 • 6
 • 7
 • 14
 • 23
 • 28
 • 38

e mërkurë, 29 nëntor 2023.

Main numbers

 • 10
 • 24
 • 27
 • 35
 • 37
 • 38

Plus Numbers

 • 2
 • 3
 • 10
 • 14
 • 30
 • 38

e hënë, 27 nëntor 2023.

Main numbers

 • 4
 • 10
 • 11
 • 19
 • 20
 • 36

Plus Numbers

 • 11
 • 13
 • 14
 • 32
 • 36
 • 39

e shtunë, 25 nëntor 2023.

Main numbers

 • 5
 • 14
 • 17
 • 18
 • 26
 • 27

Plus Numbers

 • 3
 • 18
 • 19
 • 20
 • 22
 • 29

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot duke filluar në 928204 €.

Colorado Llotaria është organizuar nga Colorado Lottery . Faqja zyrtare: www.coloradolottery.com

Shanset për të fituar në Colorado Llotaria

Në Colorado Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 38.

 • Jackpot në Colorado Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5245790.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 24287.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 556.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 37.