Connecticut Cash 5 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 27 nëntor 2022.

 • 4
 • 14
 • 18
 • 31
 • 34

Connecticut Cash 5 rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 11
 • 18
 • 21
 • 23
 • 35

Connecticut Cash 5 rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

 • 5
 • 12
 • 17
 • 18
 • 29

e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 4
 • 10
 • 15
 • 27
 • 32

e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 4
 • 13
 • 16
 • 26
 • 27

e martë, 22 nëntor 2022.

 • 6
 • 8
 • 11
 • 16
 • 29

e hënë, 21 nëntor 2022.

 • 3
 • 7
 • 14
 • 15
 • 26

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Connecticut Cash 5 është organizuar nga Connecticut Lottery . Faqja zyrtare: www.ctlottery.org

Shanset për të fituar në Connecticut Cash 5

Në Connecticut Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35.

 • Jackpot në Connecticut Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.