Connecticut Lotto! rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 1 dhjetor 2020.

2020/96

 • 17
 • 20
 • 21
 • 31
 • 36
 • 39
numrat çmim
6 *
5 2108 €
4 49 €
3 2 €

Connecticut Lotto! rezultate e premte, 27 nëntor 2020.

2020/95

 • 5
 • 8
 • 13
 • 22
 • 26
 • 42
numrat çmim
6 *
5 1434 €
4 38 €
3 2 €

Connecticut Lotto! rezultate e martë, 24 nëntor 2020.

2020/94

 • 4
 • 18
 • 19
 • 27
 • 35
 • 42
numrat çmim
6 *
5 2118 €
4 41 €
3 2 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Connecticut Lotto! është organizuar nga Connecticut Lottery . Faqja zyrtare: www.ctlottery.org

Shanset për të fituar në Connecticut Lotto!

Në Connecticut Lotto! lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 44.

 • Jackpot në Connecticut Lotto! është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7059052
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30961
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 669
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 42