Connecticut Lucky Links rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 30 qershor 2020.

 • 1
 • 4
 • 10
 • 13
 • 14
 • 19
 • 20
 • 22

Connecticut Lucky Links rezultate e hënë, 29 qershor 2020.

 • 2
 • 3
 • 5
 • 7
 • 9
 • 10
 • 11
 • 13

Connecticut Lucky Links rezultate e diel, 28 qershor 2020.

 • 3
 • 6
 • 11
 • 12
 • 15
 • 19
 • 20
 • 21

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë dhe e diel.

Connecticut Lucky Links është organizuar nga Connecticut Lottery . Faqja zyrtare: www.ctlottery.org

Shanset për të fituar në Connecticut Lucky Links

Në Connecticut Lucky Links lojtar zgjedh 8 numrat në mes 1 - 22.

 • Jackpot në Connecticut Lucky Links është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.