Connecticut Midday 3 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 19 shkurt 2020.

4 0 2

Connecticut Midday 3 rezultate e martë, 18 shkurt 2020.

3 7 5

Connecticut Midday 3 rezultate e hënë, 17 shkurt 2020.

0 9 6

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë, e martë, e hënë, e diel, e shtunë, e premte dhe e enjte.

Në Connecticut Midday 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Connecticut Midday 3 është organizuar nga Multi-State Lottery Association www.musl.com