Connecticut Midday 4 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 20 tetor 2019.

8 3 3 9

Connecticut Midday 4 rezultate e shtunë, 19 tetor 2019.

9 4 8 0

Connecticut Midday 4 rezultate e premte, 18 tetor 2019.

7 4 6 4

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e diel, e shtunë, e premte, e enjte, e mërkurë, e martë dhe e hënë.

Në Connecticut Midday 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Connecticut Midday 4 është organizuar nga Multi-State Lottery Association www.musl.com