Connecticut Midday Lucky Links rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 20 janar 2020.

1 2 3 5 8 10 18 20

Connecticut Midday Lucky Links rezultate e diel, 19 janar 2020.

5 6 11 13 15 16 19 20

Connecticut Midday Lucky Links rezultate e shtunë, 18 janar 2020.

1 3 4 5 6 12 19 21

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e diel, e shtunë, e premte, e enjte, e mërkurë dhe e martë.

Në Connecticut Midday Lucky Links lojtar zgjedh 8 numrat në mes 1 - 22.

Connecticut Midday Lucky Links është organizuar nga Multi-State Lottery Association www.musl.com