Connecticut Night Lucky Links rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 tetor 2019.

1 2 7 11 12 17 19 21

Connecticut Night Lucky Links rezultate e premte, 18 tetor 2019.

2 5 7 10 11 15 18 19

Connecticut Night Lucky Links rezultate e enjte, 17 tetor 2019.

5 6 8 10 12 14 16 21

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e shtunë, e premte, e enjte, e mërkurë, e martë, e hënë dhe e diel.

Në Connecticut Night Lucky Links lojtar zgjedh 8 numrat në mes 1 - 22.

Connecticut Night Lucky Links është organizuar nga Multi-State Lottery Association www.musl.com