Connecticut Play 3 day rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 25 shtator 2020.

  • 7
  • 1
  • 6

Connecticut Play 3 day rezultate e enjte, 24 shtator 2020.

  • 2
  • 3
  • 0

Connecticut Play 3 day rezultate e mërkurë, 23 shtator 2020.

  • 3
  • 7
  • 9

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Në Connecticut Play 3 day lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Connecticut Play 3 day është organizuar nga Connecticut Lottery . Faqja zyrtare: www.ctlottery.org