Connecticut Play 4 day rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 8
 • 0
 • 7
 • 6

Connecticut Play 4 day rezultate e premte, 27 nëntor 2020.

 • 7
 • 2
 • 3
 • 2

Connecticut Play 4 day rezultate e enjte, 26 nëntor 2020.

 • 0
 • 9
 • 0
 • 5

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Connecticut Play 4 day lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Connecticut Play 4 day është organizuar nga Connecticut Lottery . Faqja zyrtare: www.ctlottery.org