Delaware Multi-Win Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 25 nëntor 2022.

 • 8
 • 10
 • 15
 • 21
 • 25
 • 27

Delaware Multi-Win Lotto rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 1
 • 6
 • 10
 • 21
 • 22
 • 35

Delaware Multi-Win Lotto rezultate e hënë, 21 nëntor 2022.

 • 9
 • 12
 • 21
 • 22
 • 29
 • 31

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Jackpot duke filluar në 48171 €.

Multi-Win Lotto është organizuar nga Delaware State Lottery. Faqja zyrtare: www.delottery.com

Shanset për të fituar në Multi-Win Lotto

Në Delaware Multi-Win Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 35.

 • Jackpot në Multi-Win Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.