Delaware Play 3 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 13 qershor 2024 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 0
 • 7
 • 0

Delaware Play 3 rezultate e enjte, 13 qershor 2024 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 4
 • 1
 • 8

Delaware Play 3 rezultate e mërkurë, 12 qershor 2024 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 6
 • 4
 • 2

e mërkurë, 12 qershor 2024 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 3
 • 7
 • 8

e martë, 11 qershor 2024 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 0
 • 7
 • 8

e martë, 11 qershor 2024 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 8
 • 9
 • 1

e hënë, 10 qershor 2024 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 3
 • 0
 • 9

e hënë, 10 qershor 2024 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 1
 • 0
 • 4

e diel, 9 qershor 2024 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 5
 • 1
 • 6

e diel, 9 qershor 2024 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 8
 • 0
 • 4

e shtunë, 8 qershor 2024 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 6
 • 4
 • 4

e shtunë, 8 qershor 2024 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 6
 • 6
 • 8

e enjte, 6 qershor 2024 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 7
 • 5
 • 4

e enjte, 6 qershor 2024 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 1
 • 9
 • 7

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e shtunë dhe e diel.

Në Delaware Play 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Delaware Play 3 është organizuar nga Delaware State Lottery. Faqja zyrtare: www.delottery.com