Delaware Play 3 Day rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 25 shtator 2020.

  • 4
  • 5
  • 9

Delaware Play 3 Day rezultate e enjte, 24 shtator 2020.

  • 7
  • 1
  • 1

Delaware Play 3 Day rezultate e mërkurë, 23 shtator 2020.

  • 9
  • 1
  • 0

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Në Delaware Play 3 Day lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Delaware Play 3 Day është organizuar nga Delaware State Lottery. Faqja zyrtare: www.delottery.com