Delaware Play 4 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 30 nëntor 2022 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 6
 • 5
 • 0
 • 7

Delaware Play 4 rezultate e mërkurë, 30 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 2
 • 7
 • 5
 • 4

Delaware Play 4 rezultate e martë, 29 nëntor 2022 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 7
 • 3
 • 6
 • 7

e martë, 29 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 0
 • 8
 • 7
 • 3

e hënë, 28 nëntor 2022 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 3
 • 0
 • 2
 • 3

e hënë, 28 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 1
 • 6
 • 9
 • 0

e diel, 27 nëntor 2022 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 7
 • 9
 • 7
 • 6

e shtunë, 26 nëntor 2022 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 9
 • 7
 • 3
 • 1

e shtunë, 26 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 6
 • 9
 • 9
 • 8

e premte, 25 nëntor 2022 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 2
 • 3
 • 8
 • 0

e premte, 25 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 4
 • 6
 • 5
 • 6

e enjte, 24 nëntor 2022 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 6
 • 1
 • 6
 • 0

e enjte, 24 nëntor 2022 në 1:58 e pasdites.

ditë

 • 0
 • 1
 • 1
 • 2

e mërkurë, 23 nëntor 2022 në 7:57 e pasdites.

Night

 • 4
 • 9
 • 5
 • 4

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Delaware Play 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Delaware Play 4 është organizuar nga Delaware State Lottery. Faqja zyrtare: www.delottery.com