Delaware Play 4 Day rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 1 mars 2021.

 • 2
 • 4
 • 2
 • 6

Delaware Play 4 Day rezultate e shtunë, 27 shkurt 2021.

 • 8
 • 4
 • 5
 • 4

Delaware Play 4 Day rezultate e premte, 26 shkurt 2021.

 • 4
 • 9
 • 2
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e premte dhe e shtunë.

Në Delaware Play 4 Day lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Delaware Play 4 Day është organizuar nga Delaware State Lottery. Faqja zyrtare: www.delottery.com