Delaware Play 4 Midday rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 13 dhjetor 2019.

2 3 3 1

Delaware Play 4 Midday rezultate e enjte, 12 dhjetor 2019.

9 1 6 7

Delaware Play 4 Midday rezultate e mërkurë, 11 dhjetor 2019.

6 4 0 5

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e premte, e enjte, e mërkurë, e martë, e hënë dhe e shtunë.

Në Delaware Play 4 Midday lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Delaware Play 4 Midday është organizuar nga Delaware State Lottery www.delottery.com