District of Columbia DC-5 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2024.

mbrëmje

 • 8
 • 4
 • 0
 • 4
 • 0

District of Columbia DC-5 rezultate e shtunë, 20 prill 2024.

 • 4
 • 3
 • 8
 • 0
 • 5

District of Columbia DC-5 rezultate e enjte, 18 prill 2024.

mbrëmje

 • 8
 • 7
 • 7
 • 4
 • 1

e enjte, 18 prill 2024.

 • 0
 • 0
 • 2
 • 4
 • 4

e mërkurë, 17 prill 2024.

mbrëmje

 • 8
 • 9
 • 5
 • 0
 • 3

e mërkurë, 17 prill 2024.

 • 6
 • 5
 • 4
 • 7
 • 3

e martë, 16 prill 2024.

mbrëmje

 • 5
 • 4
 • 5
 • 7
 • 1

e martë, 16 prill 2024.

 • 0
 • 3
 • 5
 • 9
 • 7

e hënë, 15 prill 2024.

mbrëmje

 • 7
 • 1
 • 4
 • 0
 • 0

e hënë, 15 prill 2024.

 • 4
 • 8
 • 5
 • 3
 • 1

e diel, 14 prill 2024.

mbrëmje

 • 9
 • 7
 • 4
 • 8
 • 3

e diel, 14 prill 2024.

 • 1
 • 3
 • 8
 • 4
 • 2

e shtunë, 13 prill 2024.

mbrëmje

 • 1
 • 0
 • 3
 • 5
 • 2

e shtunë, 13 prill 2024.

 • 6
 • 8
 • 0
 • 7
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në District of Columbia DC-5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 0 - 9.

District of Columbia DC-5 është organizuar nga District of Columbia Lottery. Faqja zyrtare: dclottery.com