Florida Fantasy 5 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 13 korrik 2024.

mbrëmje

 • 8
 • 15
 • 22
 • 28
 • 35

Florida Fantasy 5 rezultate e premte, 12 korrik 2024.

mbrëmje

 • 12
 • 15
 • 16
 • 29
 • 33

Florida Fantasy 5 rezultate e enjte, 11 korrik 2024.

mbrëmje

 • 6
 • 8
 • 16
 • 18
 • 21

e mërkurë, 10 korrik 2024.

mbrëmje

 • 6
 • 12
 • 17
 • 24
 • 31

e martë, 9 korrik 2024.

mbrëmje

 • 5
 • 6
 • 23
 • 31
 • 32

e hënë, 8 korrik 2024.

mbrëmje

 • 7
 • 16
 • 17
 • 24
 • 33

e diel, 7 korrik 2024.

mbrëmje

 • 1
 • 4
 • 11
 • 25
 • 27

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e diel.

Florida Fantasy 5 është organizuar nga Florida Lottery. Faqja zyrtare: www.flalottery.com

Shanset për të fituar në Florida Fantasy 5

Në Florida Fantasy 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 36.

 • Jackpot në Florida Fantasy 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.