Florida Jackpot Triple Play rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 25 nëntor 2022.

 • 9
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 32

Florida Jackpot Triple Play rezultate e martë, 22 nëntor 2022.

 • 3
 • 11
 • 16
 • 23
 • 26
 • 35

Florida Jackpot Triple Play rezultate e premte, 18 nëntor 2022.

 • 7
 • 15
 • 22
 • 33
 • 34
 • 42

e martë, 15 nëntor 2022.

 • 4
 • 22
 • 35
 • 40
 • 41
 • 42

e premte, 11 nëntor 2022.

 • 1
 • 11
 • 14
 • 31
 • 41
 • 46

e martë, 8 nëntor 2022.

 • 2
 • 9
 • 12
 • 19
 • 26
 • 43

e premte, 4 nëntor 2022.

 • 2
 • 13
 • 32
 • 33
 • 35
 • 36

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Florida Jackpot Triple Play është organizuar nga Florida Lottery. Faqja zyrtare: www.flalottery.com

Shanset për të fituar në Florida Jackpot Triple Play

Në Florida Jackpot Triple Play lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 46.

 • Jackpot në Florida Jackpot Triple Play është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3122273.33.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13009.80.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 267.19.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 16.14.