Florida Pick 2 Midday rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 30 nëntor 2020.

 • 6
 • 1

Florida Pick 2 Midday rezultate e diel, 29 nëntor 2020.

 • 4
 • 9

Florida Pick 2 Midday rezultate e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 5
 • 7

Florida Pick 2 Midday rezultate e premte, 27 nëntor 2020.

 • 6
 • 7

e enjte, 26 nëntor 2020.

 • 6
 • 6

e mërkurë, 25 nëntor 2020.

 • 5
 • 1

e martë, 24 nëntor 2020.

 • 1
 • 7

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Florida Pick 2 Midday lojtar zgjedh 2 numrat në mes 0 - 9.

Florida Pick 2 Midday është organizuar nga Florida Lottery. Faqja zyrtare: www.flalottery.com