Florida Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 13 qershor 2024 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 8
 • 7
 • 3
 • 6

Florida Pick 4 rezultate e enjte, 13 qershor 2024 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 4
 • 8
 • 2
 • 8

Florida Pick 4 rezultate e mërkurë, 12 qershor 2024 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 9
 • 7
 • 3
 • 2

e mërkurë, 12 qershor 2024 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 0
 • 2
 • 6
 • 1

e martë, 11 qershor 2024 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 6
 • 1
 • 8
 • 2

e martë, 11 qershor 2024 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 1
 • 6
 • 7
 • 7

e hënë, 10 qershor 2024 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 7
 • 1
 • 8
 • 5

e hënë, 10 qershor 2024 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 3
 • 5
 • 6
 • 5
 • 9

e shtunë, 8 qershor 2024 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 3
 • 0
 • 8
 • 6
 • 5

e shtunë, 8 qershor 2024 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 3
 • 1
 • 0
 • 3
 • 9

e enjte, 6 qershor 2024 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 4
 • 2
 • 9
 • 3

e enjte, 6 qershor 2024 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 3
 • 6
 • 6
 • 3

e mërkurë, 5 qershor 2024 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 0
 • 6
 • 2
 • 0

e mërkurë, 5 qershor 2024 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 3
 • 5
 • 9
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Gjithashtu i njohur si Play 4.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte dhe e shtunë.

Në Florida Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Florida Pick 4 është organizuar nga Florida Lottery. Faqja zyrtare: www.flalottery.com