Florida Pick 4 Midday rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 24 janar 2021.

 • 0
 • 2
 • 6
 • 8
 • 4

Florida Pick 4 Midday rezultate e shtunë, 23 janar 2021.

 • 0
 • 6
 • 0
 • 1
 • 2

Florida Pick 4 Midday rezultate e premte, 22 janar 2021.

 • 1
 • 1
 • 7
 • 0
 • 4

Florida Pick 4 Midday rezultate e enjte, 21 janar 2021.

 • 8
 • 2
 • 0
 • 3
 • 8

e mërkurë, 20 janar 2021.

 • 7
 • 8
 • 8
 • 1
 • 2

e martë, 19 janar 2021.

 • 9
 • 0
 • 8
 • 0
 • 4

e hënë, 18 janar 2021.

 • 9
 • 5
 • 3
 • 88

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Florida Pick 4 Midday lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 88.

Florida Pick 4 Midday është organizuar nga Florida Lottery. Faqja zyrtare: www.flalottery.com